Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Bestuurskunde

Schrijf je in op uiterlijk 1 juni 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het voor de opleiding helaas niet meer mogelijk om het dagdeel van de studiekeuzecheck op onze locatie aan te bieden. De studiekeuzecheck is nog steeds een verplicht onderdeel van het inschrijfproces en daarom zal deze worden omgezet in een online studiekeuzecheck.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Ben je al ingeschreven voor de opleiding en heb je je aangemeld voor de studiekeuzecheck? Houd dan ook je mail in de gaten. 

Aanmelden voor de online studiekeuzecheck

Nadat je een inschrijfverzoek hebt ingediend in Studielink, ontvang je een e-mail met uitnodiging voor deelname aan de online studiekeuzecheck. Je kiest een startdatum voor de online cursus. De eerstvolgende startdatum is 18 juni. Op de startdatum ontvang je per e-mail een link naar de online cursus. Na afronding van de cursus ontvang je een studiekeuzeadvies. 

Heb je een inschrijfverzoek in Studielink gedaan maar zie je geen uitnodiging in je inbox? Check dan ook je spambox. 

Studiekeuzeadvies

Na afronding van de online studiekeuzecheck ontvang je binnen twee weken per e-mail een studiekeuzeadvies. Je ontvangt een positief advies als je de online cursus met goed gevolg hebt afgerond.

Heb je na het afronden van de cursus nog vragen over je studiekeuze, dan kun je een gesprek aanvragen met studieadviseur Leona Simaan

Bij een negatief advies raden we je aan om je studiekeuze te heroverwegen. Indien je besluit om je in te schrijven voor een andere opleiding, vergeet je dan niet uit te schrijven via Studielink voor de opleiding Bestuurskunde.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 7 mei 2020