Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Bestuurskunde

Je kunt je niet meer inschrijven voor studiejaar 2020-2021. De uiterste inschrijfdeadline was 1 juni. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 juni al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 juni je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het voor de opleiding helaas niet meer mogelijk om het dagdeel van de studiekeuzecheck op onze locatie aan te bieden. De studiekeuzecheck is nog steeds een verplicht onderdeel van het inschrijfproces en daarom zal deze worden omgezet in een online studiekeuzecheck.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Ben je al ingeschreven voor de opleiding en heb je je aangemeld voor de studiekeuzecheck? Houd dan ook je mail in de gaten. 

Aanmelden voor de online studiekeuzecheck

Nadat je een inschrijfverzoek hebt ingediend in Studielink, ontvang je een e-mail met uitnodiging voor deelname aan de online studiekeuzecheck. Je kiest een startdatum voor de online cursus. De eerstvolgende startdatum is 18 juni. Op de startdatum ontvang je per e-mail een link naar de online cursus. Na afronding van de cursus ontvang je een studiekeuzeadvies. 

Heb je een inschrijfverzoek in Studielink gedaan maar zie je geen uitnodiging in je inbox? Check dan ook je spambox. 

Studiekeuzeadvies

Na afronding van de online studiekeuzecheck ontvang je binnen twee weken per e-mail een studiekeuzeadvies. Je ontvangt een positief advies als je de online cursus met goed gevolg hebt afgerond.

Heb je na het afronden van de cursus nog vragen over je studiekeuze, dan kun je een gesprek aanvragen met studieadviseur Leona Simaan

Bij een negatief advies raden we je aan om je studiekeuze te heroverwegen. Indien je besluit om je in te schrijven voor een andere opleiding, vergeet je dan niet uit te schrijven via Studielink voor de opleiding Bestuurskunde.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 7 mei 2020