Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Bedrijfskunde

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

De studiekeuzecheck bestaat uit twee verplichte onderdelen:

  1. huiswerk in de vorm van een online cursus (thuis)
  2. een bijeenkomst op school

Huiswerk: online cursus

Drie weken voor je studiekeuzecheck ontvang je de link naar de verplichte online cursus. In de online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken van de opleiding Bedrijfskunde. Zo test je of Bedrijfskunde de beste opleiding voor jou is.

Rond binnen twee weken de online cursus af

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 8 uur met de online cursus bezig. Voorwaarde voor deelname aan de bijeenkomst: je hebt de online cursus voor de deadline volledig afgerond. 

Bijeenkomst op school

Heb je de online cursus tijdig en volledig afgerond? Dan ben je welkom op de bijeenkomst op school. Tijdens de bijeenkomst op school ontmoet je docenten, ouderejaars studenten en medestudenten. Samen bespreken jullie de inhoud van de online cursus en je krijgt een rondleiding door het gebouw.

Bekijk dit filmpje voor een sfeerimpressie tijdens de bijeenkomst op school.

De studiekeuzecheck geeft je een beeld van:

  • de inhoud van de opleiding
  • de vakken
  • de huiswerkbelasting.

Na de studiekeuzecheck van vorig jaar was 87% van de ondervraagde studiekiezers zeker van zijn of haar keuze voor Bedrijfskunde.

Veel succes en plezier bij je studiekeuzecheck.

Vragen over studiekeuzecheck? Bekijk de veelgestelde vragen

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 8 oktober 2019