Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Bedrijfskunde

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2021-2022. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Bedrijfskunde. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34035). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Vanwege het coronavirus is de bijeenkomst voor de studiekeuzecheck online. Voorwaarde voor deelname aan de bijeenkomst: je hebt de online cursus afgerond. Je kunt uit meerdere data kiezen. De data van de studiekeuzecheck Bedrijfskunde in 2021 zijn:

  • 29 april
  • 6 juli

Heb je een inschrijfverzoek ingediend in Studielink? Dan ontvang je binnen 48 uur per e-mail bericht over je aanmelding. Geen bericht ontvangen? Controleer ook je spamfolder.

Tijdens de studiekeuzecheck van de opleiding Bedrijfskunde check je of dit de opleiding is die bij je past. Je studiekeuzecheck bestaat uit twee verplichte onderdelen:

  • Een online cursus
  • Een online bijeenkomst

Heb je voor de deadline de online cursus volledig afgerond? Dan krijg je een uitnodiging per e-mail om deel te nemen aan de online bijeenkomst. Een week voorafgaand aan de online bijeenkomst ontvang je meer informatie over het programma, de tijdsduur en de link naar de online bijeenkomst.

Lees onder het kopje voorbereiding studiekeuzecheck verder over de online cursus.

Je voorbereiding op de online bijeenkomst bestaat uit een verplichte online cursus.

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken van de opleiding Bedrijfskunde. Zo test je of Bedrijfskunde de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig. Voorwaarde voor verdere deelname aan de online bijeenkomst: je hebt de online cursus voor de deadline volledig afgerond.

Nadat je de studiekeuzecheck hebt afgerond, krijg je binnen 2 weken per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies bestaat uit de resultaten van de toetsen in de online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 15 maart 2021