Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Bedrijfskunde

Schrijf je uiterlijk op 1 mei 2021 in voor studiejaar 2021-2022. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Bedrijfskunde. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34035). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en de accreditatie van Bedrijfskunde op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

De data van de studiekeuzecheck Bedrijfskunde kun je in het najaar van 2020 terugvinden op deze pagina. Aanmelden kan kanaf januari 2021. Heb je een inschrijfverzoek ingediend in Studielink? Dan ontvang je in januari 2021 per e-mail bericht over je aanmelding.

Hoe bereid ik mij voor op de studiekeuzecheck?

Je voorbereiding op de studiekeuzecheck bestaat uit een verplichte online cursus

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken van de opleiding Bedrijfskunde. Zo test je of Bedrijfskunde de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig. Voorwaarde voor verdere deelname aan de studiekeuzecheck: je hebt de online cursus voor de deadline volledig afgerond.

Heb je de online cursus tijdig en volledig afgerond? Dan wordt je per e-mail uitgenodigd voor een bijeenkomst. Vanwege het coronavirus is nog niet bekend hoe de bijeenkomst gehouden zal worden. Je ontvangt hier per e-mail informatie over na aanmelding voor de studiekeuzecheck.

Nadat je studiekeuzecheck hebt afgerond, krijg je binnen 2 weken per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies bestaat uit de resultaten van de toetsen in de online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 26 augustus 2020