Hogeschool van Amsterdam

Contact en locatie

Bedrijfskunde

Heb je vragen over deze opleiding of over je studiekeuze? Neem dan met ons contact op:

Heb je vragen over je opleiding of over je studiekeuze?
Neem dan contact op met Studievoorlichting:

  • WhatsApp: 06 – 2853 35 46 (werkdagen 10:00 - 16:30u.)
  • Telefoon: 020 - 595 1405 (werkdagen 09.30 - 13.30u.)
  • E-mail: studievoorlichting@hva.nl


Of meld je aan voor een gesprek met een keuzecoach. Zit je op de havo, het vwo of het mbo en denk je na over welke opleiding je hierna wilt gaan doen? Heb je vragen over hoe je dat doet, een studie kiezen? Of twijfel je tussen een paar opleidingen? Of weet je nog helemaal niet of je straks wel wilt gaan studeren? Tijdens een studiekeuzegesprek op de HvA kun je deze vragen met een ervaren keuzecoach bespreken.


Heb je vragen voor een BK-student of voor de BK-studieadviseur?

- Heb je opleidingsspecifieke vragen die je aan een student van de opleiding Bedrijfskunde wilt stellen? Stel je vragen aan SV Nostro, de studievereniging van Bedrijfskunde, via Facebook of Instagram. Zij kunnen je wat vertellen over het studentenleven en wat het in de praktijk betekent om Bedrijfskunde te studeren.

Of neem contact op met BK-student Hilal Çetin via LinkedIn.

''De juiste studiekeuze maken is enorm belangrijk en die keuze wordt op dit moment bemoeilijkt door het Corona-virus (geen infodagen, geen proefstuderen, etc.) Ik deel graag mijn kennis hierin: Heb jij, uw zoon of dochter, je broertje of zusje of een kennis vragen over mijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam? Stuur me een (privé)bericht via LinkedIn en ik help je graag verder om de juiste keuze te maken!'', aldus Hilal.

- Heb je andere opleidingsspecifieke vragen over de opleiding Bedrijfskunde? Neem contact op met de studieadviseur van Bedrijfskunde Sylvia van Assendelft van Wijck via s.van.assendelft.van.wijck@hva.nl. Zij beantwoordt graag jouw vragen.
 

Locatie opleiding Bedrijfskunde

Proef de sfeer van de opleiding Bedrijfskunde in het Wibauthuis met deze virtual reality-video. Lijkt het je wat om in deze omgeving te studeren? 

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Proef de sfeer van de opleiding Bedrijfskunde in het Wibauthuis met deze virtual reality-video. Lijkt het je wat om in deze omgeving te studeren? 

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 3 juni 2020