Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck / Intake

Bedrijfskunde Deeltijd

Inschrijven

Beginnen in september 2020? Doe een verzoek tot inschrijving aan de hand van het stappenplan.

Schrijf je bij voorkeur in voor 1 mei 2020, maar niet later dan 31 augustus 2020. Selecteer in Studielink de startdatum 1 september 2020.

Voor studiejaar 2020-2021 kun je je tot uiterlijk 31 augustus 2020 inschrijven. Je hebt recht op een studiekeuzecheck, maar bent niet verplicht tot deelname. Een intake kan wel verplicht zijn, en deze geldt dan direct als studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Wanneer ontvang ik bericht over de studiekeuzecheck? 

Heb je al een inschrijfverzoek gedaan in Studielink? Dan ontvang je midden juni per e-mail bericht over het programma van je studiekeuzecheck. In Studielink geef je zelf de voorkeur voor een datum van je studiekeuzecheck door. 

Wat is het programma van mijn studiekeuzecheck? 

Vanwege het coronavirus is de studiekeuzecheck dit jaar volledig online. Je studiekeuzecheck bestaat uit een vragenlijst en een persoonlijk gesprek met een docent. Het gesprek vindt plaats via Zoom. De vragenlijst ontvang je per e-mail en stuur je voor aanvang van het persoonlijke gesprek ingevuld retour. Tijdens het persoonlijke gesprek (ca. 15-20 minuten) ga je samen met een docent na of dit de opleiding is die bij je past.  

Wanneer is mijn studiekeuzecheck?

De persoonlijke gesprekken zijn gepland op: 

- woensdag 10 juni van 17.00 - 20.00 uur
- dinsdag 23 juni van 17.00 - 20.00 uur
- dinsdag 25 augustus 17.00 - 20.00 uur

De studiekeuzecheck van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde is een onderdeel van je inschrijfproces. 

Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je aan het eind van het adviesgesprek een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 4 juni 2020