Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een informatiebijeenkomst bijwonen. Deze vinden een aantal keren per jaar op dinsdagavond plaats.

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens een presentatie vertelt een studie-adviseur jou meer over de inhoud van de opleiding. De studie-adviseur geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. De presentatie duurt circa 1,5 uur, waarbij je het laatste half uur je vragen kunt stellen. De presentatie is in het gebouw waar je ook les krijgt.

Dit studiejaar zijn er geen informatiebijeenkomsten meer. Vanaf oktober vinden deze weer plaats. In september kun je je hiervoor weer aanmelden.

Telefonische afspraak

Tot en met 19 juli en van dinsdag 13 augustus tm 31 augustus kun je voor al je vragen telefonisch (020 523 6088) contact met ons opnemen.

Bereikbaarheid in de zomer juli/augustus

Vanaf maandag 22 juli tot en met maandag 12 augustus is de opleiding niet bereikbaar i.v.m. zomervakantie. Een mail sturen kan natuurlijk altijd (deeltijd.economie@hva.nl). Deze beantwoorden we dan vanaf dinsdag 13 augustus. Dan kun je ook weer telefonisch contact opnemen voor vragen (020 523 6088).

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact met één van onze studie adviseurs opnemen:  telefonisch op 020 523 60 88 (bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur, op vrijdag van 08.30 tot 14.30 uur) of per mail deeltijd.economie@hva.nl.

 

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 11 juli 2019