Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst / Persoonlijk gesprek

Meld je aan voor een persoonlijk gesprek

I.v.m. maatregelen rondom het Corona-virus zijn er de komende maanden geen bijeenkomsten. Je kunt een persoonlijk gesprek (telefonisch) aanvragen met een studie-adviseur.

Ontwikkelingen coronavirus

Je kunt je aanmelden voor een persoonlijk gesprek (telefonisch) met onze studie-adviseur Daphne Philippens. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar: d.e.philippens@hva.nl voor het maken van een afspraak.

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie ook hva.nl/coronainfo.

We wensen je een goede gezondheid en hopen je gauw te zien.

Inhoud van de bijeenkomst / persoonlijk gesprek

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een informatiebijeenkomst bijwonen. Deze vinden een aantal keren per jaar op dinsdagavond plaats. Helaas kan dit op dit moment niet en is dit vervangen door een persoonlijk telefonisch gesprek.

Tijdens dit gesprek vertelt de studie-adviseur jou meer over de inhoud van de opleiding. De studie-adviseur geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren, de studielast en wat je je ook zult afvragen hoe het onderwijs er in september 2020 gaat uitzien als je bij ons komt studeren.

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, over je werkplek of juist meer praktische vragen? Of wil je graag een belafspraak maken? Dan kun je per mail met één van onze studie adviseurs contact opnemen: deeltijd.economie@hva.nl. Je mail wordt dan zsm beantwoord.

 

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 29 mei 2020