Bedrijfskunde

Bachelor, deeltijd

Ambieer jij een carrière als bedrijfskundige? Wil je jezelf verder verdiepen in bedrijfskunde en bijdragen aan het succes van een organisatie? Met de deeltijdopleiding Bedrijfskunde investeer je in jouw carrière, met direct rendement. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je werk.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Als bedrijfskundige verbeter je bedrijfsprocessen vanuit verschillende invalshoeken en belangen. Welke organisatieverbeteringen zijn mogelijk door slimme ICT-toepassingen? Wat betekent het voor de processen als het bedrijf duurzaam gaat ondernemen? Welke invloed heeft een nieuw verdienmodel op de winstgevendheid en het salesproces? Met de praktijkgerichte opleiding Bedrijfskunde deeltijd leer je bedrijfsprocessen beter doorgronden. Je adviseert het management over mogelijke verbeteringen in de bedrijfsvoering.

Na de opleiding ben je als bedrijfskundige breed inzetbaar: van business proces analist en projectleider tot manager of consultant.

Studieprogramma

De deeltijdopleiding Bedrijfskunde is thematisch opgebouwd en bestaat uit zowel semesters van een half jaar als blokken van 10 weken. Een voordeel van onze deeltijdopleiding is dat je per semester kunt kiezen op welke dagen je college volgt: of op dinsdag- en donderdagavond (18:40 - 22:00 uur) of de zaterdag (10:00 - 16:40 uur). De twee belangrijkste uitgangspunten bij deze deeltijdopleiding zijn het ontwikkelen van competenties en de beroepspraktijk. De opgedane kennis kun je direct toepassen op je werkplek. Wil je je opleiding sneller afronden? Dan kan je 2 semesters gelijktijdig volgen.

Lees meer over Studieprogramma Bedrijfskunde deeltijd

Beroepsmogelijkheden

Na het afronden van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde ben je multi-inzetbaar. Als bedrijfskundige kun je de bedrijfsprocessen in een organisatie vanuit verschillende invalshoeken verbeteren. Werkvelden waar je na de opleiding terecht kunt zijn bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen, handelsbedrijven, adviesbureaus, de overheid of non-profitorganisaties.

Lees meer over mogelijkheden na opleiding deeltijd Bedrijfskunde

Toelatingseisen

Je wordt tot de studie toegelaten als je in het bezit bent van een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Daarnaast heb je een relevante werkomgeving, waar je verschillende opdrachten kunt uitvoeren. Verder neem je voor de start van de studie deel aan een studiekeuzecheck of intakegesprek. Voor deze opleiding gelden aanvullende eisen.

Lees meer over de toelatingseisen deeltijdopleiding Bedrijfskunde.

Inschrijven

Doe tijdig je verzoek tot inschrijving en start in februari of september met de opleiding Bedrijfskunde Deeltijd. Schrijf je in vóór 31 januari (start februari) of 31 augustus (start september). Dit kan via Studielink met je DigiD. Na inschrijving ontvang je van de opleiding een uitnodiging voor een studiekeuzecheck of intakegesprek.

Lees meer over inschrijven Bedrijfskunde deeltijd.

Een cursus Bedrijfskunde? Bekijk ons aanbod.

Wil je jezelf liever bij- of omscholen met een kortere opleiding? Dat kan. Volg bijvoorbeeld een cursus Projectmanagement, Marketing Management, Operations Management, Informatie Management of Financieel Management. Na succesvolle afronding ontvang je een waardevol certificaat op hbo-niveau. Het volledige cursusaanbod vind je op de algemene cursuspagina.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie