Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Aviation

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

 

De data voor de studiekeuzecheck vind je hieronder:

  • Woensdag 4 maart 
  • Woensdag 18 maart 
  • Woensdag 3 juni 
  • Donderdag 25 juni 
  • Donderdag 2 juli 

Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Ter voorbereiding maakt je een digitale huiswerkopdracht. Meer informatie hierover volgt in de loop van het studiejaar.

Voor de studiekeuzecheckdag krijg je een voorbereidingsopdracht en volg je een programma bij ons op locatie. Meer informatie hierover volgt in de loop van het studiejaar.

Twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het het gemaakte huiswerk en het resultaat van de toets over de colleges en het huiswerk.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 22 januari 2020