Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Aviation

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

 

De data voor de studiekeuzecheck vind je hieronder:

  • Woensdag 4 maart 
  • Woensdag 18 maart 
  • Woensdag 3 juni 
  • Donderdag 25 juni 
  • Donderdag 2 juli 

Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Ter voorbereiding maak je een verplichte huiswerkopdracht. Het maken van deze huiswerkopdracht zal vier tot zes uur in beslag nemen

Tijdens de studiekeuzecheck bieden we je verschillende activiteiten aan. Je begint de dag met een introductiecollege over het studeren bij de opleiding Aviation. Daarna wordt het huiswerk besproken en voer je een groepsgesprek. Na afloop dien je thuis nog online twee colleges te kijken en een toets te maken.

Twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het het gemaakte huiswerk en het resultaat van de toets over de colleges en het huiswerk.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 11 februari 2020