Haal meer uit je opleiding

AMFI - Amsterdam Fashion Institute

Ben je op zoek naar meer uitdaging in je studie? Doe mee aan het honoursonderwijs en ontdek en ontwikkel je talenten.

Honoursonderwijs AMFI

Is er een onderwerp dat je interessant vindt? Wil jij je talenten verder ontdekken en ontwikkelen? Verbreed of verdiep dan je kennis en vaardigheden door het volgen van honoursonderwijs. AMFI biedt twee Honoursminoren: Fashion Theories en Fashion and Editorial Branding .

Lees meer over Honoursonderwijs en bekijk welke modules en programma's worden aangeboden.

Studeer je al aan de HvA? Dan vind je alle informatie over aanmelding op de MijnHvA-pagina van je opleiding.

Onderzoek

Onderzoek is een belangrijk onderdeel bij AMFI. De Faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie (FDMCI), waar het AMFI onder valt, beschikt over het Kenniscentrum FDMCI dat onderzoek doet naar de ontwikkelingen op het gebied van digitale media en de creatieve industrie. Als student kun je in labs samenwerken met onderzoekers van de lectoraten, toonaangevende (internationale) bedrijven, en maatschappelijke organisaties. Bezoek de website van het Kenniscentrum FDMCI voor meer informatie.

NAAR HET BUITENLAND

Londen, Parijs, Berlijn, Prato… Wie in de mode werkt, kent geen grenzen. Je hebt tijdens je studie alle mogelijkheden om excursies, maar ook studie en stage in het buitenland te doen bij een vergelijkbaar instituut.

Met het uitwisselingsprogramma kun je andere culturen leren kennen, nieuwe mensen ontmoeten en misschien zelfs een nieuwe taal leren. Dit zijn slechts een paar voorbeelden; de kans om vakken te volgen die het AMFI misschien niet aanbiedt, is de belangrijkste gamechanger.

Exchange

Bij AMFI kun je in het eerste en tweede semester van je derde jaar en in het eerste semester van je vierde jaar op exchange (halfjaar studie in het buitenland).

Stage

In je derde jaar loop je 20 weken fulltime stage bij een modebedrijf. AMFI heeft een uitstekend en uitgebreid netwerk in het bedrijfsleven waar je gebruik van kunt maken. Natuurlijk kun je ook zelf een eigen passende stage regelen in het buitenland.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 8 juli 2021