Na je opleiding

Ad Smart Media Production

Landelijk is er veel behoefte aan mensen die met behulp van slimme technologieën content kunnen produceren, distribueren en monitoren. Afgestudeerden in de richting van Smart Media Production zijn niet alleen zeer in trek bij grote en kleine (media)bedrijven, maar ook in de zorg of bij de (semi)overheid.

TITEL EN DIPLOMA

Na het afronden van Smart Media Production Ad ontvang je het diploma Ad Smart Media Production. Dit is de officiële CROHO-naam van de opleiding. Je mag de titel Associate Degree voeren.

BEROEPSMOGELIJKHEDEN

Aan het einde van je studie ben je breed opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Smart Media Production. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als conversational designer (maakt content voor chatbots en voicesystemen), growth hacker (werkt op basis van data en slimme technologie aan contentoptimalisatie) en data-analist (verwerkt data tot informatie en signaleert knelpunten in het proces).

DOORSTUDEREN

Als je een Ad-opleiding hebt afgerond en het diploma behaald, kun je een doorstroomprogramma bij een bacheloropleiding volgen. Dat kan in elk geval bij de opleidingen Creative Business en Communicatie. Met andere opleidingen zijn we in gesprek. De omvang en de duur van het doorstroomprogramma hangen af van de bacheloropleiding die je kiest.

VRAGEN?

Heb je nog vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze afdeling Studievoorlichting: tel. 020 595 1405 of via e-mail: studievoorlichting@hva.nl of stuur een bericht naar Whatsapp 06 2853 35 46.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 2 februari 2022