Na je opleiding

Cyber Security Ad

Landelijk is er momenteel veel behoefte aan goed opgeleide ICT'ers. Afgestudeerden in de richting van Cyber Security zijn in vrijwel alle branches van het bedrijfsleven werkzaam, bij grote of kleine organisaties, in de zorg of bij de (semi)overheid.

Titel en diploma

Na het afronden van Cyber Security Ad ontvang je het diploma Ad Cybersecurity. Dit is de officiële CROHO-naam van de opleiding. Je mag de titel Associate Degree voeren.

Beroepsmogelijkheden

Aan het einde van je studie ben je breed opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als ethical hacker, pentester, threathunter, cybersecurityprofessional, IT-securityprofessional, cyber-incidentresponse-professional, associate-securityengineer, cyber-threatanalyst en securitytester.

Doorstuderen

Als je een Ad-opleiding hebt afgerond en het diploma behaald, kun je een doorstroomprogramma bij een bacheloropleiding volgen. De omvang en de duur van het doorstroomprogramma hangen af van de bacheloropleiding die je kiest. De examencommissie van de bacheloropleiding bepaalt welke vrijstellingen je krijgt.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze afdeling Studievoorlichting: tel. 020 595 1405 of via e-mail: studievoorlichting@hva.nl of stuur een bericht naar Whatsapp 06 2853 35 46.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 6 januari 2021