Hogeschool van Amsterdam

Open dag Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)

8 februari 2020 10:00-14:00

Je bent van harte welkom op een open dag van de ALO. Je volgt een vast programma dat bestaat uit een presentatie, twee demonstratielessen, een rondleiding en een meet & greet met studenten en docenten.

Mbo-doorstromers

Kom je van het mbo? Schrijf je dan in voor het reguliere ALO-programma van de open dag. Bij de meet & greet in zaal 2 kun je vragen stellen over doorstromen vanuit het mbo naar de ALO.

Oefentherapie aanwezig

De opleidingen ALO en Oefentherapie richten zich allebei op bewegen, maar bieden ook vakken aan over pedagogiek en didactiek. Wil je hier meer over weten? Stel dan je vragen aan docenten en studenten van beide opleidingen in zaal 3.

Aanmelden open dag

Je kunt je vanaf vrijdag 17 januari 12:00 uur via deze pagina aanmelden voor de open dag van de ALO op zaterdag 8 februari. In verband met de toenemende drukte tijdens onze open dagen willen wij je verzoeken slechts 1 introducé mee te nemen. Jouw introducé hoeft zich niet vooraf aan te melden voor de open dag.

Parkeren

Het Dr. Meurerhuis heeft een groot parkeerterrein rondom het gebouw. Je kunt hier gratis parkeren.

Meerdere locaties bezoeken

Wil je tijdens de open dag van de ALO ook nog een andere HvA-locatie bezoeken? Houd er rekening mee dat je minimaal 30 minuten onderweg bent met de auto of OV vanaf de Dr. Meurerlaan. Check vooraf met een routeplanner de exacte reistijd.

Locatie

Dr. Meurerhuis (DMH)
Dr. Meurerlaan 8
1067 SM Amsterdam
020 595 3400