Hogeschool van Amsterdam

Een opleiding kiezen?

HvA-studenten Esra, Lynn, Sofia en Tim geven tips

Wil jij volgend schooljaar beginnen met een opleiding? Start dan nu met rondkijken. Zo ben je straks klaar om een opleiding te kiezen die bij je past. HvA-studenten Esra, Lynn, Sofia en Tim geven je tips en vertellen hoe zij hun studie hebben gekozen.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Tips bij studiekeuze

Benieuwd wat je kunt doen om je studiekeuze voor te bereiden? Loop online mee met onze studenten op Instagram en lees de pagina Hoe kies ik? voor meer hulp en tips. Kijk op de pagina Wat kan ik doen? voor alle studiekeuzeactiviteiten die je online of op locatie kunt doen.

OPEN DAGEN NAJAAR 2021

De open dagen in het najaar bestaan uit twee dagen; een online open dag en een dag waarop je kunt komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Ons advies is om eerst de online open dag van een opleiding mee te maken voordat je komt kennismaken op locatie. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Zo haal je meer uit de kennismaking. Je meldt je in één keer aan voor de online open dag en het kennismaken op locatie.

Onze open dagen in het schooljaar 2021-2022:

  • Dinsdag 26 en zaterdag 30 oktober 2021
  • Dinsdag 7 en zaterdag 11 december 2021
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Dinsdagavond 12 april 2022

Bereid je goed voor op de online open dag en het kennismaken op locatie

Bekijk hieronder de video waarin HvA-studenten Esra en Sofia uitleggen wat je kunt verwachten op de online open dag op dinsdag en bij het kennismaken op locatie op de zaterdag. Ook geven ze nog wat tips om je voor te bereiden.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 11 oktober 2021