Hogeschool van Amsterdam

Honours Talent Module

Een Honours Talent Module is toegankelijk voor alle propedeusestudenten. In deze modules kun je meer uit je studie halen door het onderzoeken van extra en bijzondere onderwerpen.

Honours Talent Modules volg je naast je opleiding en vaak studeer je samen met studenten van andere, verwante opleidingen. De module heeft een minimale omvang van 3 studiepunten, dit kan per opleiding verschillen. Door deel te nemen aan Honours Talent Modules kun je ervaren of een extra programma op een veeleisend niveau iets voor je is. Je kunt het zien als voorbereiding op de keuze voor een Honours Module of -Programme. De Honours Talent Module wordt afgesloten met een certificaat en wordt niet vermeld op het getuigschrift.

Onderwijsvormen

In een Honours Talent Module worden verschillende vormen van onderwijs aangeboden. Er worden bijvoorbeeld colleges gegeven door lectoren, excellente docenten en gastsprekers uit het werkveld en de wetenschap. De sprekers belichten verschillende aspecten van het beroepenveld vanuit een breed maatschappelijk perspectief. Daarnaast maken studenten opdrachten, leggen zij een portfolio aan en dragen zij bij aan projecten. Iedere faculteit geeft een eigen invulling aan Honours Talent Modules. Lees meer over het actuele aanbod per Module, Programme. Ook kun je bij de opleiding van jouw keuze meer lezen over dit aanbod.   

Aanmelden

Modules starten in een enkel geval al in het eerste semester van de propedeuse. Bij een start in het tweede semester krijgt je eerst de tijd om te wennen aan je opleiding en om na te gaan of een extra uitdaging voor jou interessant en haalbaar is. Studenten kunnen zichzelf aanmelden of worden door hun studieloopbaanbegeleider op het programma gewezen. 

Studeer je al aan de HvA? Dan vind je alle informatie over aanmelding op MijnHvA.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 4 juli 2018