Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

Venturing With... On the Rocks

Hoe is Anne Pleun uitgegroeid van rechtenstudent tot koploper in duurzaam ondernemen? Op 20 september vertelt zij haar verhaal. Wees erbij!

Evenement

On The Rocks werd gelanceerd met een Kickstarter-campagne. Het leidde tot een vliegende start. Media sprongen erbovenop om meer te weten te komen over de Rockbooks notebooks. Hoe is oprichter Anne Fleur van rechtenstudent uitgegroeid tot koploper in duurzaam ondernemen?

Anne's Rockbooks zijn notebooks gemaakt met steenpapier, een cradle-to-cradle-gecertificeerd materiaal. Maar, ze gaat nog een paar stappen verder. Rockbooks zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland, onder eerlijke en schone, milieuvriendelijke omstandigheden. De inkt is vrij van gifstoffen en de productie CO2-neutraal.

 

20 September deelt Anne Pleun haar verhaal

Op donderdag 20 september deelt Anne Pleun haar verhaal met jullie. Tijdens Venturing With vertelt Anne over haar eerste stappen in het circulair ondernemen. Zij zal vertellen over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd werd en de lessen die zij leerde.

Het wordt een inspirerende middag, zeker voor diegenen die zich willen verdiepen in duurzaam ontwerpen en ondernemerschap. En een bonus voor studenten: On the Rocks is momenteel op zoek naar stagiaires!

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van wat Anne Pleun je kan vertellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de Amsterdam Venture Studios, gelegen op de begane grond van het Wibauthuis. Tot dan!

Date:                     20 september
Time:                     16.00-17.30 pm
Location:              FLOOR zaal 02A30, Wibauthuis, Wibautstraat 3b.
De FLOOR zaal is gevestigd in het Wibauthuis, 2e etage, vleugel A, ruimte nummer 30.

Reserveer je plek hier!

Anne Pleun, oprichter On the Rocks

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 19 september 2018