Hogeschool van Amsterdam

Medezeggenschap

Maak kennis met nieuwe voorzitter deelraad FBE

30 sep 2021 19:46 | Medezeggenschap

De deelraad van de Faculteit Business en Economie verwelkomt Marianne Cambridge-Albers als nieuwe voorzitter! Zij volgt Han Boels op die vijf jaar lang voorzitter was van de deelraad. Wij legden haar een aantal vragen voor.

Wat is je persoonlijke doel als voorzitter deelraad FBE?

Mijn persoonlijke doel als voorzitter is dat collega’s weten wat de deelraad voor ze heeft gedaan/ betekend dit jaar als je daarnaar vraagt.

Waar kunnen collega’s en studenten jou vinden?

Ik ben meestal te vinden op de derde etage (de oneven zijde) bij de opleiding Finance & Control. Studenten kunnen met vragen over Kwantitatieve Financiële Methoden (KFM) en Management Accounting (MA) bij mij terecht, maar ook over vragen die betrekking hebben op de opleidingscommissie.

Wat geeft je vleugels?

Als je tijd hebt besteed aan studenten om ze een stap verder te brengen en dit is gelukt. Probeer zoveel mogelijk waar je invloed uit kan oefenen (in de klas, op de werkvloer) om dit te doen. Houd daarbij altijd het belang van de ander voor ogen.

Wat wordt je grootste uitdaging?

Mijn grootste uitdaging wordt om herkenbaar te worden voor collega’s. In de zin dat ze doorhebben wat de deelraad voor ze kan betekenen en dat ze ook zin krijgen om via de deelraad hun bijdrage te leveren aan de faculteit.

Wat is er uniek en bijzonder aan je?

Dat ik mij niet snel gek laat maken.

Als je jezelf met een dier moest vergelijken welk dier was je dan en waarom?

Ik spaar al sinds jaar en dag olifanten dus zal het wel een olifant zijn. Een eigenschap van olifanten is dat ze niet gemakkelijk vergeten en ik vergeet niet gemakkelijk zaken die door anderen aan mij worden verteld. Meer dan als een soort van interesse.

Welke vraag zou je willen dat wij jou stellen?

Wat is je toegevoegde waarde voor de deelraad ?