Scholingsweekend groot succes

22 nov 2018 08:02 | Medezeggenschap

Van 9 t/m 11 november heeft het jaarlijkse scholingsweekend plaatsgevonden. 108 actieve HvA-studenten hebben in Noord-Brabant een leerzaam en gezellig weekend samen doorgebracht.

Overdag stond in het teken van trainingen, bijvoorbeeld over geluk op de werkvloer. Weer een ander combineerde boksen met conflicthantering in zijn workshop. De deelnemers waren erg te spreken over de stoomcursussen. Verder bleek het ook een prima manier om kennis te maken met medestudenten. Daarnaast was het ook een goede gelegenheid om aan te schuiven bij bestuursleden en je mening te geven over verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan inclusie, het cursusaanbod, studentbetrokkenheid stimuleren, het HvA-instellingsplan en de studentassessor.

De deelnemers kijken terug op een geslaagd weekend met een dito organisatie.

Sfeerimpressie van het scholingsweekend 2018