CMR lanceert Engelstalige website

21 jan 2019 19:32 | Medezeggenschap

De Medezeggenschap vertegenwoordigt alle HvA’ers. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen zijn stem kan laten horen - ongeacht zijn of haar moederstaal. Met gepaste trots presenteren wij daarom een Engelstalige website voor de Medezeggenschap.

Mark van der Horst, voorzitter van de Centrale Medezeggenschapsraad (CMR): “Op de HvA lopen ongeveer 1500 studenten en medewerkers rond uit andere landen. Ze beheersen het Nederlands niet of niet volledig. Maar hoe dan ook moet elke HvA’er geïnformeerd worden over dingen die hier gebeuren. Het is heel belangrijk dat wij ze daarbij betrekken en daarom zijn wij als CMR heel blij met deze stap vooruit.”

Inhoud website

De Engelstalige website biedt informatie over de achtergrond en werkwijze van de Medezeggenschap op de HvA. Dit geldt voor zowel de CMR als ook de deelraden. Uiteraard is het ook mogelijk (sterker nog, het wordt aangemoedigd!) om via de website contact te zoeken met de Medezeggenschap. Tot slot wordt ook het aan medezeggenschap gerelateerde nieuws in het Engels aangeboden.

Ga naar de Engelstalige website van de Medezeggenschap