CMR in gesprek over communicatie extreme weersomstandigheden

22 jan 2018 08:15 | Medezeggenschap

Afgelopen donderdag trok er een westerstorm over Nederland, waar ook de HvA-studenten en medewerkers hinder van hebben ondervonden. Een aantal leden van de CMR gaan graag over de communicatie rond extreme weersomstandigheden in gesprek met het CvB.

Het was een gevaarlijke onderneming om afgelopen donderdag onderweg te zijn. Niet alleen was er vanuit het KNMI rond 09:00 uur code rood afgegeven, ook het trein- en tramverkeer was gestremd. Desondanks werd er vanuit de HvA verschillend gecommuniceerd over het doorgaan van colleges en tentamens. Een aantal leden van de CMR gaat graag in gesprek met het CvB in hoe de communicatie rond dit soort extreme omstandigheden kan worden verbeterd.

Tot slot wil de CMR zijn waardering uitspreken voor de studenten en medewerkers van de HvA. De CMR is trots op de studenten en medewerkers van de HvA die elkaar donderdagavond hebben ondersteund in het zoeken en vinden van alternatief vervoer, toen bleek dat het treinverkeer nog steeds zeer beperkt was.