Stel je kandidaat voor de tussentijdse verkiezingen!

27 sep 2017 08:34 | Medezeggenschap

Omdat niet alle zetels in de deelraden bezet zijn hebben verschillende raden verzocht om tussentijdse verkiezingen te organiseren. Deze week kunnen studenten en/of medewerkers zich tot 2 oktober 2017 09:00 uur kandidaatstellen voor de tussentijdse deelraadsverkiezingen.

Je bent nieuwsgierig, alert en kritisch. Je hebt je eigen mening over de organisatie en de HvA waardeert het bijzonder als je de ideeën over wat er beter kan, ook laat horen. Die mogelijkheid krijg je volop als je deelneemt aan de medezeggenschap.

Voor de volgende deelraden en geledingen vinden er tussentijdse verkiezingen plaats:

• FBSV - 1 vacante zetel
  • FBE - 1 vacante zetel
  • FDMCI - 3 vacante zetels
  • FG - 5 vacante zetels
  • FT - 6 vacante zetels

Medewerkers

• Deelraad Staven en Diensten - 3 vacante zetels
  • FBSV - 3 vacante zetels
  • FDMCI - 3 vacante zetels
  • FG - 1 vacante zetel
  • FMR - 1 vacante zetel
  • FOO - 3 vacante zetels

De kandidaatstelling start maandag 25 september vanaf 9.00 uur tot aan de sluiting op maandag 2 oktober om 9.00 uur. De stemperiode start vanaf maandag 30 oktober 9.00 tot aan de sluiting maandag 6 november om 9.00 uur.

Kortom tot en met maandag 2 oktober 09.00 uur kun je jezelf opgeven als kandidaat voor de tussentijdse verkiezingen van je deelraad. Ga snel naar kiesmr.hva.nl en stel je kandidaat!