Stel je kandidaat voor de tussentijdse verkiezingen!

27 sep 2017 08:34 | Medezeggenschap

Omdat niet alle zetels in de deelraden bezet zijn hebben verschillende raden verzocht om tussentijdse verkiezingen te organiseren. Deze week kunnen studenten en/of medewerkers zich tot 2 oktober 2017 09:00 uur kandidaatstellen voor de tussentijdse deelraadsverkiezingen.

Je bent nieuwsgierig, alert en kritisch. Je hebt je eigen mening over de organisatie en de HvA waardeert het bijzonder als je de idee├źn over wat er beter kan, ook laat horen. Die mogelijkheid krijg je volop als je deelneemt aan de medezeggenschap.

Voor de volgende deelraden en geledingen vinden er tussentijdse verkiezingen plaats:

• FBSV - 1 vacante zetel
  • FBE - 1 vacante zetel
  • FDMCI - 3 vacante zetels
  • FG - 5 vacante zetels
  • FT - 6 vacante zetels

Medewerkers

• Deelraad Staven en Diensten -  3 vacante zetels
  • FBSV - 3 vacante zetels
  • FDMCI - 3 vacante zetels
  • FG - 1 vacante zetel
  • FMR - 1 vacante zetel
  • FOO - 3 vacante zetels

De kandidaatstelling start maandag 25 september vanaf 9.00 uur tot aan de sluiting op maandag 2 oktober om 9.00 uur. De stemperiode start vanaf maandag 30 oktober 9.00 tot aan de sluiting maandag 6 november om 9.00 uur.

Kortom tot en met maandag 2 oktober 09.00 uur kun je jezelf opgeven als kandidaat voor de tussentijdse verkiezingen van je deelraad. Ga snel naar kiesmr.hva.nl en stel je kandidaat!