LO in Beweging

Professionalisering

Als professional op het gebied van lichamelijke opvoeding weet je het: je leerlingen zijn nooit uitgeleerd. Maar dat geldt natuurlijk ook voor jou! Nieuwe inzichten, innovatieve methodes en actuele ontwikkelingen, ze zijn onmisbaar om te groeien in je vak. Om zelf bij te blijven, maar ook om je leerlingen steeds het best mogelijke onderwijs te bieden.

LO in Beweging selecteert de meest relevante onderwijsontwikkelingen voor je. Vervolgens bieden we jou de mogelijkheid om daar op verschillende manieren mee aan de slag te gaan. Zo kun je kiezen uit cursussen, coaching op jouw eigen werkplek (In-company) en advies van experts. Net wat het beste bij jou en je wensen past.

Cursussen

Tijdens onze cursussen ga in je in een enthousiaste groep aan de slag met de lesstof. Samen met vakgenoten duik je in de theorie, maar oefen je vooral ook in de praktijk. Vaak geef je elkaar ook feedback en wissel je eigen werkervaringen uit. Een perfecte combinatie van theorie, praktijk en persoonlijk contact.

Bekijk het cursusaanbod.

Experts

Heb je de behoefte om je op een specifiek vlak te ontwikkelen? Of heb je concrete vragen rondom een onderwerp? Dan staan er binnen het platform LO in Beweging verschillende experts voor je klaar. Zij helpen je op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met feedback op jouw lesinhoud, of door eens mee te denken over een concrete case uit je eigen praktijk.

Maak kennis met onze experts.

Coaching (in-company)

Loop je tijdens je dagelijkse werkzaamheden tegen uitdagingen aan? Daarin ben je niet de enige. Tijdens de coachingsessies van LO in Beweging verken je deze uitdagingen, individueel of met een team collega’s. Onder begeleiding van professionals, zodat je tot nieuwe inzichten en onverwachte oplossingen komt. Altijd op jouw eigen werkplek dus geen extra reistijd en minder werkdruk.

Bekijk coachingmogelijkheden.

Gepubliceerd door  LO in Beweging 28 mei 2020