Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

29 sep 2016 16:21 | Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

‘Opleiden voor Diversiteit en Verbinding’

VELON Congres

De Faculteit Onderwijs en Opvoeding van de HvA organiseert dit jaar, samen met de andere Amsterdamse lerarenopleidingen, het Congres voor Lerarenopleiders (het VELON-congres).

Op 16 en 17 maart 2017 komen zo’n 600 lerarenopleiders uit het hele land samen aan de oevers van het IJ.

In het Muziektheater en het Mövenpick hotel staat dan in keynotes, workshops, symposia, posters, etc. het thema Opleiden voor Diversiteit en Verbinding centraal. Met dat thema geven we het congres een Amsterdamse, grootstedelijk tintje, wat goed aansluit bij ons onderzoeksprogramma Urban Education.

Uitnodiging voor congresbijdragen

We willen jullie dus graag uitnodigen om bijdragen in te dienen.Voorstellen voor bijdragen aan het congres kunnen tot 1 november ingediend worden via de website van het congres

Contactpersonen vanuit de Faculteit Onderwijs en Opvoeding zijn Marco Snoek en ​Annette Dietze.