Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

Dialoogkaarten Junior Leraar nu beschikbaar als app!

21 jun 2018 15:27 | Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

De Dialoogkaarten Bekwaamheden Junior Leraar zijn nu beschikbaar als app voor zowel Apple als Android telefoons en tablets.

Onder de naam Bekwaamheden Junior Leraar is de app zowel in de Apple store  als in de Android Play Store te vinden.

De app bevat de dialoogkaarten, zowel op het niveau startbekwaam (na afloop van de opleiding) als op het niveau bekwaam (als afsluiting van de inductieperiode). Met de app zijn de dialoogkaarten op een eenvoudige en toegankelijke manier beschikbaar voor startende leraren, hun coaches, studenten en lerarenopleiders.

De dialoogkaarten Bekwaamheden Junior Leraar zijn ontwikkeld in het kader van het project Junior Leraar dat de HvA met subsidie van het Ministerie van OCW afgelopen 4 jaar heeft uitgevoerd. Zie www.hva.nl/juniorleraar.

De app is ontwikkeld door Melanie Backers, Julian de Lange, Casper Mollee en Jasper Zwiers, studenten van de opleiding Software Engineering van de HvA.