Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Conferentie Knit-a-Verse

Knitting and textile innovation for Design and Architecture on the body and spatial environments

Evenement

Welkom bij Knit-a-verse: de eerste conferentie over Breien en textielinnovatie voor Design en Architectuur voor het lichaam en ruimtelijke omgevingen. Dit tweedaags evenement vindt plaats op 29 en 30 september 2022 in het Benno Premselahuis, begane grond van de Hogeschool van Amsterdam. Het evenement wordt georganiseerd door het 3D Knitwear Fieldlab - een project gefinancierd door CLICKNL - opgezet door het lectoraat Fashion Research & Technology van de Hogeschool van Amsterdam en NL NextFashion & Textiles. De conferentie is het slotevenement van het 3D Knitwear Fieldlab-project met als doel het delen van de bevindingen en resultaten van het project, het verbinden van het MKB en kennisoverdracht van de laatste innovaties en onderzoeksresultaten.

De conferentie wordt geheel in het Engels gehouden. Meer informatie over het evenement leest u op de Engelse website.

Dit event wordt mede gefinancierd vanuit de MIT-subsidieregeling voor netwerkactiviteiten via het TKI CLICKNL

Route naar de Hogeschool van Amsterdam

Gepubliceerd door  Kenniscentrum FDMCI 17 november 2022