Hogeschool van Amsterdam

HvA Introductie

Experience & Festival

Begin jij na de zomer met een studie en ben je benieuwd wat de HvA allemaal te bieden heeft? Kom het ontdekken bij het HvA Introductiefestival op donderdag 29 augustus van 14:00 tot 20:00 uur op het Wibauthof. Het festival is gratis toegankelijk voor eerstejaarsstudenten en je hoeft je er niet voor in te schrijven!

Eerstejaarsstudenten bij het HvA Introductiefestival 2018

HvA Introductiefestival

HvA Experience

Tijdens het HvA Introductiefestival wordt het Wibauthof omgetoverd tot een ware HvA experience! Op het terrein zullen HvA-partijen met toffe activiteiten je kennis laten maken met de dienstverlening binnen de HvA.

Laat je kennis testen bij de Bibliotheek, doe auditie als HvA-YouTuber, maak kennis met Limitless (het platform voor en door studenten met een functiebeperking) en kom meer te weten over wat zij voor jou kunnen betekenen! Maak kennis met de sportactiviteiten van het universitair sportcentrum (USC) en neem een kijkje bij het cultureel studentencentrum CREA. Ontdek wat het Taalspreekuur voor je kan betekenen en ga langs bij de huisartsenpraktijk. Daarnaast zijn er verschillende studentenorganisaties en verenigingen aanwezig om ervoor te zorgen dat jij alles uit je studententijd in Amsterdam haalt.

HvA Introductiefestival

Om 17:00 uur gaat het volume omhoog en zal het muzikale progamma losbarsten op het Wibauthof. Gooi samen met je nieuwe of oude vrienden de heupen los op de lekkerste hitjes. Om 20:00 uur sluiten we helaas de één na laatste dag van jouw introductieweek weer af.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 14 augustus 2019