Hogeschool van Amsterdam

Economische deeltijdopleidingen: studeren naast je baan

Ontdek jouw mogelijkheden. Start 3 september met een studie.

Investeren in jouw toekomst en een nieuwe professionele weg in slaan? Je positie op de arbeidsmarkt versterken? Met een deeltijdopleiding kom je verder in je werk en is een uitstekende basis voor een volgende stap in je carrière. Je combineert studie en werk met elkaar. Het voordeel is natuurlijk dat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen en ook andersom: je kunt praktijkvoorbeelden uit je werk gebruiken in je studie. Ontdek snel jouw mogelijkheden en start begin september!

Start jij binnenkort met één van onze economische deeltijdopleidingen?

Kom naar een voorlichting

Op de onderstaande data ben je welkom op onze voorlichtingen. Meld je aan via de onderstaande aanmeldbutton en ontdek jouw mogelijkheden bij de HvA.

Informatiebijeenkomst Finance & Control:

  • dinsdag 2 juli, van 19:00 tot 20:30 uur
  • dinsdag 9 juli, van 19:00 tot 20:30 uur
  • dinsdag 13 augustus, van 19:00 tot 20:30 uur

Van 24 juni t/m 19 juli en van 12 t/m 26 augustus kun je ook een persoonlijk gesprek aanvragen met onze studieadviseur van Finance & Control op een moment dat het jou goed uitkomt. Hiervoor kun je een email sturen naar Kees Post, emailadres: c.post@hva.nl of bellen met 06 - 2115 8404.

Informatiebijeenkomst HRM:

  • dinsdag 9 juli, van 19:00 tot 20:30 uur

Telefonisch adviesgesprek

Heb je vragen? Bel dan met de studie-adviseur, Daphne Philippens. Zij helpt je graag verder. Telefoon 020 523 6088 of per mail deeltijd.economie@hva.nl

Bereikbaarheid in de zomer juli/augustus

Vanaf maandag 22 juli tot en met maandag 12 augustus is de opleiding HRM niet bereikbaar i.v.m. zomervakantie. Een mail sturen kan natuurlijk altijd. Deze beantwoorden we dan vanaf dinsdag 13 augustus. Dan kun je ook weer telefonisch contact opnemen voor vragen.

Informatiebijeenkomst Bedrijfskunde:

  • dinsdag 9 juli, van 19:00 tot 20:30 uur

Telefonisch adviesgesprek

Heb je vragen? Bel dan met de studie-adviseur, Daphne Philippens. Zij helpt je graag verder. Telefoon 020 523 6088 of per mail deeltijd.economie@hva.nl

Bereikbaarheid in de zomer juli/augustus

Vanaf maandag 22 juli tot en met maandag 12 augustus is de opleiding Bedrijfskunde niet bereikbaar i.v.m. zomervakantie. Een mail sturen kan natuurlijk altijd. Deze beantwoorden we dan vanaf dinsdag 13 augustus. Dan kun je ook weer telefonisch contact opnemen voor vragen.

Persoonlijk gesprek Commerciële Economie:

Je kunt een persoonlijk gesprek aanvragen met de studie adviseur, op een moment dat jou het beste uikomt.

Telefonisch adviesgesprek

Heb je vragen? Bel dan met de studie-adviseur, Patrick Bussman. Hij helpt je graag verder. Telefoon 020 523 6088 of per mail deeltijd.economie@hva.nl

Bereikbaarheid in de zomer juli/augustus

Vanaf maandag 22 juli tot en met maandag 12 augustus is de opleiding CE niet bereikbaar i.v.m. zomervakantie. Een mail sturen kan natuurlijk altijd. Deze beantwoorden we dan vanaf dinsdag 13 augustus. Dan kun je ook weer telefonisch contact opnemen voor vragen.

Studie versnellen? Verzilver je werkervaring!

Bij onze deeltijdopleiding gaan we ervan uit dat je werkervaring hebt. Ons onderwijs sluit daarop aan. Voor jou als professional met (ruime) werkervaring op hbo-niveau, kan het interessant zijn om gebruik te maken van Leerweg Onafhankelijk Toetsen (LOT). 

Voordat het betreffende onderwijsonderdeel start, kan je via een assessment aantonen dat je de leeruitkomsten van dat onderdeel al voldoende beheerst. Als bewijsmateriaal kun je bijvoorbeeld je werkervaring opvoeren, maar ook gevolgde scholing, cursussen en/of trainingen. Als je via LOT een voldoende haalt kan dat tijdswinst opleveren; je kunt dan namelijk die onderwijsonderdelen van het programma overslaan en daardoor versnellen. Het is goed om te weten dat het assessment een stevig traject is, omdat je moet kunnen aantonen over de gewenste kennis en vaardigheden te beschikken. 

Denk je voor LOT in aanmerking te komen, geef dat dan aan bij een van onze medewerkers tijdens de Studiekeuzecheck (SKC) of tijdens de opleiding bij de studieadviseur. Zij kunnen je informeren over de procedure.

Liever een kortere cursus volgen?

Bij de HvA kun je hbo-cursussen volgen in verschillende vakgebieden, van 2 tot 20 weken. Bijvoorbeeld: Digital Marketing, Strategie- en verandermanagement, Sustainability, Project Management, Neuromarketing, Finance in Bedrijfsvoering, Coachend Leiderschap. Na het afronden van de cursus ontvang je een HvA-certificaat. Meer weten? Bekijk hier het volledige cursusoverzicht.

Tip! Financier je deeltijdopleiding

Met een levenlanglerenkrediet kun je onder bepaalde voorwaarden jouw deeltijdopleiding bij de HvA financieren. Je kunt het levenlanglerenkrediet aanvragen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Kijk voor meer informatie op de website van DUO.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze studie adviseurs: 020 523 60 88 of per mail deeltijd.economie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 1 juli 2019