Hogeschool van Amsterdam

HvA in de Stad

Innner

Sta open voor vernieuwing en kom verder!

Wij zijn INNNER en wij zijn hét innovatienetwerk dat ondernemers en innovatief talent verbindt. Wij zijn jong, stoer, innovatief en gaan recht op ons doel af. Wij bieden verandering in het huidige onderwijssysteem. In onze workshops worden innovatievraagstukken neergezet. Kordaat en gericht gaan wij samen te werk. 

INNNER staat voor ‘Innovation Designer Netwerk’. Studenten worden ingezet om MKB’ers verder te helpen én andersom. In verschillende innovatieworkshops en netwerkbijeenkomsten wordt met elkaar gebrainstormd en uit die sessies komen zogenaamde innovatievraagstukken. Een win-win situatie: de student leert van een casus die zich ‘in het echt’ afspeelt en tegelijkertijd wordt daarmee de waarde van de ideeën van de student erkent. Het zelfvertrouwen dat hiermee gekweekt wordt is van onschatbare waarde voor de jonge talenten.

Samenwerken en samen groeien dat is voor ons dé key tot succes. Met onze innovatieworkshops kom je verder. Zowel ondernemer, student als docent. In drie dagen ga je aan de slag met innovatievraagstukken. Met power, passie en daadkracht wordt er tijdens de sessies samengewerkt.

Plekken

Metropoolregio Amsterdam

Uitdagingen

Energietransitie, duurzaamheid en digitalisering

Initiatiefnemers

Hogeschool van Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Programma Investeringsgereed Innovatief MKB Noord- Holland (PIM), Innovation Exchange Amsterdam (IXA)

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  HvA in de Stad 28 januari 2021