HvA in de Stad

Opening expositie "Doeners in Damsko 2023"

HvA labs - een andere kijk op leren

Evenement

Ben jij klaar om te ontdekken wat er gebeurt buiten het klaslokaal? Wil je inspiratie opdoen voor projecten met echte impact? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de prachtige diversiteit van HvA labs in Amsterdam? Dan wil je de expositie Doeners in Damsko niet missen!

🎨 Doeners in Damsko 2023: De Studentenexpositie 🎨

Dit jaar vieren we 15 jaar leren in de stad van de HvA. Ter ere van deze mijlpaal presenteert de HvA de rondreizende expositie "Doeners in Damsko 2023." Deze expositie neemt je mee met de verhalen van 11 HvA studenten van verschillende opleidingen en hun bijzondere ervaringen in de HvA labs.

🌟 Wat kun je verwachten? 🌟

In deze expositie draait alles om de studenten. Ze zijn gefotografeerd door de Amsterdamse fotograaf Petra Katanic en gefilmd door HvA alumnus Creative Business Justin Klooster. De video's zijn geëdit door bureau Blokmakers.

Samen met de HvA Bibliotheek bieden we je een kijkje in de manier waarop de opleidingen van de HvA bijdragen aan de uitdagingen van de stad.

🗨️ Praat mee in De Klets Kamer 💬

In samenwerking met SALTO Open Acces presenteren we tijdens de opening De Klets Kamer. We willen alle bezoekers uitnodigen om jouw ‘one minute of fame’ te claimen in deze video booth. In De Klets Kamer mag je vertellen over jouw eigen ervaringen in en met de stad. Praat Damsko met ons!

Deze video’s worden daarna uitgezonden op SALTO1 en SALTO.nl. Je kunt ze terug kijken en delen met je netwerk op SALTO.nl/programma/doeners-in-damsko-de-klets-kamer.

👉 Programma 14 november 👈

  • 16.30 Inloop + drankje
  • 17.00 Welkom + video Doeners in Damsko
  • 17.10 Gesprek tussen studenten Susan Butter (Interprofessionele Paramedische Zorg) en Daim Belazare (Bestuurskunde) en HvA bestuursvoorzitter Jopie Nooren over leren in de stad
  • 17.25 Spoken word performance van Roziena Salihu
  • 17.30 Bekijk de expositie

De presentatie is in handen van HvA alumna Romy Ende (Aviation Technology) en Nusret Musa (HvA Academie).

🗓️ Wanneer en waar? 🗓️

Datum: Dinsdag 14 november 2023
Tijd: 16:30 - 18:00 uur
Locatie: HvA Wibauthuis 1e etage

Naast de expositie in het Wibauthuis zal de expositie ook te zien zijn in verschillende HvA Bibliotheken in de maanden die volgen:

  • November/December 2023: Wibauthuis/ Amstelcampus
  • Januari 2024: Dr. Meurerhuis/ Sport en Voedingscampus
  • Februari 2024: Corry Tendeloohuis/ Business Campus
  • Maart 2024: Nicolaas Tulphuis/ Gezondheidscampus

🔍 Centrale vraag: Wat heb je geleerd wat je niet leert in het klaslokaal? 🔍

We willen met de expositie ook aan onze docenten en medewerkers laten zien wat er allemaal gebeurt in de HvA labs, zodat ze de labs beter kunnen vinden voor samenwerkingen. Er kan meer dan je denkt!

🤝 Samen bouwen aan de toekomst 🤝

Kom langs en laat je inspireren door de rijke verscheidenheid van HvA labs en het potentieel voor impact in onze stad. Samen bouwen we aan een betere toekomst!

📆 RSVP: Meld je aan via het formulier

Tot ziens bij "Doeners in Damsko 2023"! 📷🎉

Gepubliceerd door  HvA in de Stad 10 november 2023

Datum

Startdatum 14 nov

Tijd

16:30 - 18:00 uur

Contact

Locatie

Wibauthuis (bibliotheek)

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

06 21155550