HvA in de Stad

Meet the Matchers #4 en de labs in het nieuwe Jacoba Mulderhuis

Voor iedereen die stimulerende, rijke leeromgevingen mogelijk maakt in en met de stad!

Evenement

Op donderdag 22 september september zetten we tijdens Meet the Matchers #4 de verbinders van de hogeschool in de schijnwerpers. De mensen die het mogelijk maken dat onze studenten via stimulerende, rijke leeromgevingen impact maken in de stad, samen met andere studenten, bewoners, kennispartners en onderzoekers. Doe je mee?

Maak kennis met de labs in het nieuwe Jacoba Mulderhuis!

In deze vierde aflevering maak je kennis met de labs van faculteit Techniek in het nieuwe Jacoba Mulderhuis! Welke rol spelen deze labs voor de vragen van de stad? Hoe weten studenten, docenten, onderzoekers en kennispartners elkaar te vinden in de labs? Hoe kun je jouw onderwijs verrijken met de labs?

We nemen een kijkje bij vier labs en maken kennis met de coördinatoren.

• Robotlab >> Marco Galli

• Sensorlab >> Martin Stolk

• Energielab >> Joppe Buntsma

• VR en Simulatielab >> Mirjam Blekkenhorst

Meet the Matchers

Meet the Matchers is een terugkerend evenement dat draait om ontmoeten en het verbinden van onderwijs en onderzoek aan de stad. Volg het netwerk via de Teams HvA in de Stad (HvA login) of meld je aan voor de HvA in de Stad nieuwsbrief!

16:00 - 16.15 uur - De bar is open!

16:15 - 16.30 uur - Updates uit het netwerk van HvA in de Stad

16:30 - 17.30 uur - Ontmoet, maak kennis, verbind en deel!

Locatie: Hogeschool van Amsterdam, gebouw Jakoba Mulderhuis

Aanmelden

Meld je nu aan voor de meetup op 22 september en vergeet niet een collega, student of kennispartner mee te nemen voor wie dit ook interessant kan zijn.

Meer weten over HvA in de Stad? Kijk op www.hva.nl/hvaindestad.

Gepubliceerd door  HvA in de Stad 5 september 2022

Startdatum 22 sep