HvA in de Stad

Meet the Matchers #3 met INNNER en platform Logistiek

Voor iedereen die stimulerende, rijke leeromgevingen mogelijk maakt in en met de stad!

Evenement

Op donderdag 2 juni zetten we met de serie “Meet the Matchers” de verbinders van de hogeschool in de schijnwerpers. De mensen die het mogelijk maken dat onze studenten via stimulerende, rijke leeromgevingen impact maken in de stad, samen met andere studenten, bewoners, kennispartners en onderzoekers. Doe je mee?

Maak kennis met de netwerken van Logistiek en INNNER

In deze derde aflevering staan het Platform Logistiek van de faculteit Techniek en INNNER centraal. Het Platform Logistiek verbindt praktijkvraagstukken aan het onderwijs van de HvA en het netwerk INNNER facilteert innovatieworkshops waarin de kennis en inspiratie van ondernemers, studenten en docenten samenkomen.

Meet the Matchers

Meet the Matchers is een terugkerend evenement dat draait om ontmoeten en het verbinden van onderwijs en onderzoek aan de stad. Volg het netwerk via de openbare Teams HvA in de Stad.

16:00 - 16.15 uur - De bar is open!

16:15 - 16.30 uur - Updates uit het netwerk van HvA in de Stad

16:30 - 17.30 uur - Ontmoet, maak kennis, verbind en deel!

Locatie: Hogeschool van Amsterdam, gebouw Leeuwenburg, 11e verdieping B vleugel

Aanmelden

Meld je nu aan voor 2 juni en vergeet niet een collega en/of student mee te nemen voor wie dit ook interessant kan zijn.

Meer weten over HvA in de Stad? Kijk op www.hva.nl/hvaindestad.

Gepubliceerd door  HvA in de Stad 18 augustus 2022

Startdatum 02 jun