HvA in de Stad

Meet the Matchers #1 Buurtcampus Nieuw-West

Online event

Evenement

Wil jij samen met studenten en buurtbewoners werken aan de uitdagingen van Amsterdam Nieuw-West? Kom kennis maken met Buurtcampus Nieuw-West, de plek in OBA Geuzenveld waarin onderwijsprojecten van de Hogeschool van Amsterdam en andere kennisinstellingen worden gekoppeld aan projecten in de wijk.

Kijk dit programma terug!

Buurtcampus Nieuw-West biedt het platform, jij biedt de inhoud. Heb je een goed idee of wil je meer weten? Kom naar Meet the Matchers #1 in Buurtcampus Nieuw-West!

10.00 uur Warming up
10.10 uur Hallo Buurtcampus Nieuw-West
10.20 uur Kennismaken met initiatieven uit de wijk
10.30 uur Vraag en aanbod onder leiding van moderator
11.00 uur Einde

Dit event werkt natuurlijk het beste live op locatie in OBA Geuzenveld, maar door de coronamaatregelen is deze aflevering alleen online te volgen. Doe je mee?

Meet the Matchers is een rubriek van HvA in de Stad, waarin docenten, onderzoekers en partners in de stad kennismaken met en elkaar vinden bij de verschillende rijke leeromgevingen van de HvA. Meer weten? Kijk op www.hva.nl/hvaindestad .

Gepubliceerd door  HvA in de Stad 14 december 2021

Startdatum 14 dec 2021