Hogeschool van Amsterdam

HvA in de Stad

Buurtcampus Nieuw-West opent haar deuren!

Evenement

DIT EVENEMENT GAAT HELAAS NIET DOOR! In Buurtcampus Nieuw-West zoeken we met bewoners, studenten en kennispartners naar oplossingen voor kansrijke uitdagingen uit de buurt. De Buurtcampus is een samenwerking van de Hogeschool van Amsterdam en de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op woensdagmiddag 17 november opent Buurtcampus Nieuw-West haar deuren voor de buurt. Kom je ook?

Dit evenement gaat helaas niet door ivm. de corona maatregelen. OBA Geuzenveld is gewoon geopend op 17 november, dus kom gerust langs, team Buurtcampus is aanwezig. Er is alleen geen programma. Wil je op een ander moment kennismaken met Buurtcampus Nieuw-West? Meld je aan voor Meet the Matchers op 14 december van 10-11 uur in Buurtcampus Nieuw-West.

Programma

Vanaf 13.00 uur kun je bij ons binnenlopen. Om 13.15 uur is er een openingsprogramma met Emre Unver (stadsdeelvoorzitter), Martin Berendse (Openbare Bibliotheek Amsterdam) en Jean Tillie (Hogeschool van Amsterdam). Zij gaan in gesprek met buurtbewoners over de rol van de Buurtcampus Nieuw-West in de wijk.

Vanaf ongeveer 13.45 uur is er een doorlopend programma voor kinderen en volwassen. Met korte workshops, inspiratiesessies en zelf-doe activiteiten laten we je kennis maken met de Buurtcampus en ervaar je wat de campus voor de buurt kan betekenen. Uiteraard met lekkere hapjes en drankjes.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Kom langs op 17 november! We vinden het leuk als je er vanaf 13.00 uur bij bent, maar later binnenlopen kan ook. Aanmelden is fijn, maar niet verplicht.

Zien we je binnenkort? Wij kijken ernaar uit!

Kijk voor meer informatie over Buurtcampus Nieuw-West op www.buurtcampusnieuwwest.nl.

Gepubliceerd door  HvA in de Stad 16 november 2021

Datum

Startdatum 17 nov 2021

Tijd

13:00 - 16:00 uur

Locatie

OBA Geuzenveld

Albardakade 3

1067 DD Amsterdam