Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

Terugblik Design and The City

12 mei 2016 15:01 | Afdeling Communicatie

Alweer bijna drie weken na het evenement zijn de deelnemers van Design & The City nog steeds een beetje in een nagloeien van alle energie, goede vibraties, interessante sprekers, Labs, workshops... Gelukkig is veel van wat er besproken en gedeeld is tijdens het vierdaagse congres Design & The City terug te zien en te lezen op de website.

Op de website www.designandthecity.eu zijn de speeches van de key note speakers terug te zien. Er staat een korte inleiding per speech en een link naar de essays die ook werden gepubliceerd in de DATC-krant. Fotograaf Sebastiaan ter Burg publiceerde zijn foto's in openbare albums, je kunt ze hier zien: https://www.flickr.com/photos/ter-burg/albums.

Tony Garcia

Bekijk bijvoorbeeld de speech van Tony Garcia, architect bij Street Plans Collaborative in Miami. Volgens Tony Garcia zijn beleidsmakers slecht in het maken van grote steden, het zijn de mensen die de grote steden maken. Hij geeft als tip om ‘boze personen’ in het ontwerpproces te betrekken en ze eigenaarschap te geven - dit maakt ze verantwoordelijk en trots als het project is afgelopen.

Contact

Neem voor vragen over het congres contact op met Martijn de Waal, b.g.m.de.waal@hva.nl.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien