Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

Voorwaarden FLOOR-zaal

Informatie over het gebruik van de FLOOR-zaal (WBH02A30) in het Wibauthuis als het geen evenement met- of van debatcentrum FLOOR betreft.

Plattegrond FLOOR-zaal

Bij Facilitaire Evenementencoördinatie evenementen-fs@hva.nl kun je informeren naar de mogelijkheden op facilitair gebied en informeren of de door jouw gewenste faciliteiten of diensten mogelijk zijn. Een aanvraagformulier vind je op mijnhva.nl > A-Z > Evenementencoördinatie ( of via deze link).

Een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden: 

  • De FLOOR-zaal (WBH02A30) in het Wibauthuis is een ruimte voor max. 70 personen.
  • Er staan 12 tafels van 70 cm x 70 cm. Het is niet toegestaan om meubels uit de bibliotheek/studieruimte te gebruiken, of meubilair uit de zaal erbuiten te plaatsen.
  • Er staan ruim 45 stoelen in de zaal. + vaste banken met 20-30 zitplaatsen.
  • Daarnaast is er een hoge sprekerstafel en desgewenst twee podiumdelen. Heb je meer stoelen nodig dan kunnen deze gehuurd worden. Je kunt maximaal 20 stoelen (extern) laten bijbestellen.
  • Er is een beamer/scherm beschikbaar. Een eigen laptop kan met een HDMI- of VGA-kabeltje aangesloten worden. Deze kabels zijn aanwezig.
  • Er is geen versterkt geluid in de zaal voor sprekers. De zaal is vrij intiem, versterkt geluid voor mondelinge presentaties is dan ook niet nodig/aanwezig. Vanzelfsprekend wordt het geluid van de AV-middelen wel versterkt.
  • De baliemedewerker van de bibliotheek (naast de zaal) heeft een toegangspasje van de zaal. Het pasje kun je lenen en na afloop van je evenement weer daar inleveren. De balie-medewerker biedt verder geen ondersteuning.
  • Je kunt gratis gebruik maken van de zaal, maar het aanvragen van schoonmaak achteraf is een voorwaarde, dit kan je aanvragen via Evenementencoördinatie. Daar willen we graag een bevestiging van ontvangen.
  • Op de plattegrond hieronder zie je de basisopstelling van de FLOOR-zaal. Na afloop graag de ruimte volgens deze opstelling achterlaten. De lange tafels aan de raamzijde die op deze plattegrond staan zijn er niet, dus dat is niet van toepassing.

Voor eventuele andere reserveringen van openbare ruimtes op de Amstelcampus voor bv. borrels kan je mailen naar evenementen-fs@hva.nl.

Gepubliceerd door  FLOOR 16 oktober 2017