FLOOR | Cultureel Platform HvA

Green Weeks

Inspireer ons en elkaar

Een duurzaam klimaat, wat is dat eigenlijk? Hoe dragen de HvA en UvA hieraan bij? En wat kunnen jij en ik de komende jaren zelf doen? Tijdens de GREEN WEEKS leren en inspireren we elkaar om erachter te komen welke stappen we gaan zetten voor een toekomstbestendige, duurzame stad en wereld. Daarbij laten we zien wat de HvA en UvA daar nu zelf al aan doen.

De evenementen tijdens de GREEN WEEKS

Van 21 april tot en met 31 mei zien we je graag bij een of meerdere evenementen van de GREEN WEEKS. Een periode waarin de HvA en UvA in samenwerking met FLOOR (het cultureel platform van de HvA) allerlei evenementen organiseren op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid. Met uiteenlopende onderwerpen en altijd boeiende HvA-, UvA- en gastsprekers en natuurlijk alle ruimte om mee te praten, zoals tijdens het eind-event met het bestuur van HvA en UvA (zie het aparte kader op deze pagina).

Alle evenementen zijn openbaar en daarmee dus toegankelijk voor zowel HvA- als UvA-studenten en alle andere geïnteresseerden.

De kick-off is op 21 april bij FLOOR en het eind-event op 31 mei in CREA. In de weken daartussen zijn er zeker evenementen die jij interessant vindt:

Kom ook naar de GREEN WEEKS, we kijken naar je uit!

31 mei: praat tijdens het eind-event mee over de HvA en UvA visie op duurzaamheid

Week zonder afval

Ga de uitdaging aan en doe mee met de week zonder afval van maandag 30 mei t/m zondag 5 juni.

#weekzonderafval

Weet jij in welke bak je afval moet?

Vanaf september staan er op alle HvA-locaties nieuwe afvalbakken voor gescheiden afval. Om te oefenen staan deze afvalzuilen tijdens de GREEN WEEKS op verschillende locaties.
Afgelopen week (11 mei t/m 18) kon je deze zuilen vinden op het Kohnstammhuis (KSH) en nu (18 mei t/m 25 mei) vind je ze op Fraijlemaborg (FMB).

Waar gooi jij je bestek, koffiebeker, pizzadoos of vieze servetje in?

Gepubliceerd door  FLOOR 19 mei 2022