FLOOR

FLOOR TIPT: Global Goals Jam 2020

Doe mee met meer dan 85 steden wereldwijd

14 sep 2020 10:40 | FLOOR

Heb jij passie voor het oplossen van sociale uitdagingen om zo de wereld te verbeteren? Doe met ons en 85 andere steden over de wereld mee aan de vijfde editie van de #GlobalGoalsJam! Tijdens dit tweedaagse event werken creatieve teams samen aan plaatselijke uitdagingen die gekoppeld zijn aan de Duurzame Doelen. Met een op maat gemaakte toolkit, werken we aan korte-termijn-oplossingen gelinkt aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, ook wel bekend als de Sustainable Development Goals.

De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) roepen op tot actie om een einde te maken aan armoede, de aarde te beschermen en ervoor te zorgen dat iedereen de vruchten van vrede en welvaart kan plukken.

In 2016 heeft het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) onze Digital Society School benaderd om de Design Community te koppelen aan de SDGs. Met de ervaring in design methodes en internationale samenwerkingen, heeft de Digital Society School een proces ontwikkeld dat mensen direct impact laat hebben op de global goals, door lokale uitdagingen op te lossen binnen de eigen context.

“We are very interested to see how all the ideas that come out of events such as our Social Good Summit can really take effect and make the world a better place by 2030. Our long term partnership with Digital Society School (with whom we co-founded the Global Goals Jam) facilitates a way to take real action. People all over the world can see and learn from each other’s work, as well as provide inputs across borders to create a global design community for the Global Goals.”
Boaz Paldi – Engagement Manager United Nations Development Programme

Wereldwijd

Om te zien welke locaties wereldwijd meedoen, verwijzen we je graag door naar de website van de Global Goals Jam.

Amsterdam Jam

Ook in geboortestad Amsterdam organiseren we natuurlijk een online event. Doe je met ons mee? Werk samen met onze trainees en lokale partners en ontwerp samen met anderen in 4 sprints duurzame oplossingen.

Vrijdag 18 september // Dag 1 (9:30 - 17:00)
9:30 - 10:00 – Opening Global Goals Jam
10:00 - 13:00 – Sprint 1: Ontdek het!
13:00 - 14:00 – lunchpauze
14:00 - 17:00 pm – Sprint 2: Reageer erop!
17:00 – mogelijkheid om verder samen te werken en online andere teams te ontmoeten over heel de wereld

Zaterdag 19 september // Dag 2 (9:30 - 17:00)
9:30 - 10:00 – Check in en warming up
10:00 - 13:00 – Sprint 3: Maak het!
13:00 - 14:00 – lunchpauze
14:00 - 16:30 – Sprint 4: Deel het!
16:30 - 17:00 – Afronden

Spreektaal: Engels.

De Global Goals Jam wordt georganiseerd door de Digital Society School. Bezoek voor alle actuele informatie en tickets de website van de Digital Society School.