Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

De vijf leukste avonden uit het Amsterdamse cultuuraanbod op een rijtje. Zo weet je precies waar je moet zijn in maart!

FLOOR tipt: maart

De vijf leukste avonden uit het Amsterdamse cultuuraanbod op een rijtje

Het Amsterdamse cultuuraanbod is zo groot, je zou er bijna in verdwalen. Daarom zet FLOOR elke maand de leukste Amsterdamse culturele avonden op een rijtje. Weet je precies waar je zijn moet en kun je daarna verantwoord een biertje drinken!

Before the Flood

Film, donderdag 9 maart, 20:00 uur, Crea

In Before The Flood reist Leonardo DiCaprio de wereld rond om met deskundigen en andere interessante mensen te praten over de verschillende opvattingen over wat klimaatverandering echt betekent. Een must-see en superrelevante film voor iedereen!

Wat gaat 15 maart ons brengen?

Gesprek, maandag 13 maart, 20:00 - 21:30, Spui25

Kijk vooruit naar de verkiezingen op 15 maart. Wat gaat 15 maart ons brengen? Een versnipperd partijlandschap? Wie zijn de winnaars en wie de verliezers? Gaan we op voor Rutte III, is het tijd voor premier Wilders of is er kans op een verschuiving naar links?

Stadsgesprek: De erfenis van Cruiff

Gesprek, dinsdag 21 maart, 20:00 uur, De Balie

Vorig jaar overleed de beste Nederlandse voetballer ooit, Johan Cruijff. Drie dagen voor zijn sterfdatum organiseert De Balie, in samenwerking met Het Parool, dan ook een Stadsgesprek over de erfenis van Cruijff. Een man die invloed had op Ajax, de voetbalwereld en op de stad Amsterdam.

Movies that Matter Filmfestival

Film, vrijdag 24 maart - zaterdag 1 april, Movies that Matter

Van vrijdag 24 maart tot en met zaterdag 1 april vindt in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui het jaarlijkse Movies that Matter Festival plaats. Toegegeven. Niet in Amsterdam, maar de moeite waard om voor naar onze politieke hoofdstad te reizen. Een week lang worden allerlei supermooie én belangrijke films vertoond.

Durf te falen!

Workshop, maandag 27 maart, 19:30 uur, De Rode Hoed

Onze successen delen we graag. Het is veel moeilijker om open te zijn over wat steeds niet lukt of waarbij je een keiharde flater sloeg. Waarom vinden we het zo moeilijk om te falen? Wat gebeurt er als je de controle loslaat? Een ode aan alle missers, tekortkomingen en flops.

Veel plezier!

Groetjes van FLOOR