FLOOR

FLOOR tipt: Going International

12 mei 2016 13:03 | FLOOR

Bereid je voor op de internationale dimensies van je toekomstige beroep! Volg workshops en een keynote van Jelle Brandt Cortius tijdens Going International op 18 mei.

FLOOR tipt: Going International

Woensdag 18 mei, 14.00 - 17.15, FabCity campus op de kop van het Java-eiland

Ben jij voorbereid op de internationale dimensies van je toekomstige beroep? Welke kennis en vaardigheden heb je nodig om succesvol te zijn? En welke mondiale trends zullen jouw beroep en werkveld in de toekomst beïnvloeden? Going International 2016 is een nieuw jaarlijks evenement van de HvA om internationalisering in en tijdens je studie te promoten.

Programma

Rector Huib de Jong zal het evenement openen waarna Jelle Brandt Corstius de key-note speech voor zijn rekening neemt.

Studenten kunnen daarna deelnemen aan twee workshoprondes waar CV en LinkedIn Checks, interculturele communicatie en bewustzijn, taalaspecten, maatschappelijke betrokkenheid en internationalisering, internationaal werken en Europees citizenship aan de orde komen.