FLOOR

Lucas De Man bij Tegenlicht

8 mrt 2016 10:01 | FLOOR

Op 22 april komt de Vlaamse theatermaker Lucas De Man met zijn voorstelling "De Man door Europa" naar de Hogeschool van Amsterdam. Afgelopen zondag zond Tegenlicht 'De Man door Europa' uit. Bekijk de aflevering online terug.

De Man door Europa

In De Man door Europa de theatervoorstelling neemt de Vlaamse theatermaker Lucas de Man zijn publiek met behulp van interviewfragmenten mee langs de belangrijkste inzichten en strijdpunten van de jonge generatie Europeanen die hij op zijn reis tegenkwam.

Afgelopen zondag zond Tegenlicht 'De Man door Europa' uit, dat over het project van De Man gaat. Als je de aflevering hebt gemist, kun je het online terugkijken.

Reserveer voor De Man door Europa

Nog niet uitgereisd na deze aflevering van Tegenlicht? Reserveer alvast je (gratis!) kaartje voor de voorstelling op 22 april.