FLOOR

Bekijk de kick off van FabCity (video)

16 feb 2016 14:19 | FLOOR

Op 28 januari vond in het Kohnstammhuis de kick off van de FabCity campus plaats. Studenten van Experience en Event Management organiseerden samen met FLOOR een mooi programma met inspirerende sprekers. De studentenredactie van de Faculteit DMCI maakte een sfeerimpressie.

Tijdens het Nederlandse voorzitterschap verrijst op de Kop Java-eiland een bijzondere gemeenschap, genaamd FabCity. Deze wordt bevolkt door vierhonderd jonge studenten, professionals, kunstenaars en creatieven, die met elkaar een zelfvoorzienende stad bouwen, waarin ze werken, wonen, creëren, optreden, onderzoeken en oplossingen presenteren voor de hedendaagse, stedelijke vraagstukken. Met elkaar creëren ze nieuwe sociale, economische, logistieke en politieke systemen. (Bron: europebypeople.nl)

Kick off gefilmd door studenten DMCI

Op 28 februari vond in het Kohnstammhuis de kick off van de FabCity campus plaats. Studenten van Experience en Event Management organiseerden samen met FLOOR een mooi programma met inspirerende sprekers. De studentenredactie van de Faculteit DMCI maakte een sfeerimpressie. Bekijk de video van de FabCity kick off op YouTube.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van wat er de komende maanden gebeurt in FabCity? Volg de ontwikkelingen van de FabCity HvA/AUAS via Facebook of Twitter of bekijk de FabCity campus update.