Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

FLOOR tipt: december

1 dec 2016 14:48 | FLOOR

De vijf leukste avonden uit het Amsterdamse cultuuraanbod op een rijtje. Zo weet je precies waar je moet zijn in december!

FLOOR tipt: december

De vijf leukste avonden uit het Amsterdamse cultuuraanbod op een rijtje

Het Amsterdamse cultuuraanbod is zo groot, je zou er bijna in verdwalen. Daarom zet FLOOR elke maand de leukste Amsterdamse culturele avonden op een rijtje. Weet je precies waar je zijn moet en kun je daarna verantwoord een biertje drinken!

Onze vrouw in Aleppo

Gesprek, dinsdag 6 december, 20:00 uur, Spui 25

Gesprek over het gevaarlijke werk van een oorlogscorrespondent en de onderlinge concurrentie, zowel thuis als aan het front. Meer informatie .

Opening Expo 180 Amsterdammers

Opening fototentoonstelling, donderdag 8 december, 17.30 uur, Centrale OBA

De tentoonstelling bestaat uit portretfoto’s en videodocumentaires van de 180 nationaliteiten die in Amsterdam leven. Meer informatie .

Toekomst van werk: De gig economie

Debat, donderdag 15 december, 19.30 uur, Pakhuis de Zwijger

De ‘gig economie’ is een van de vele termen die de nieuwste trend van flexibilisering op de arbeidsmarkt benadrukken. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor ons werk? Meer informatie .

Filosofisch lab

Workshop, vrijdag 16 december, 15.00 uur, De Nieuwe Liefde

In de workshop van het Filosofisch Lab onderzoek je in een kleine groep jouw eenvoudige of complexe vraag. Je doorbreekt je eigen denkpatronen en oefent een nieuwe manier van kijken naar dilemma’s (groot én klein) uit je eigen leven. Meer informatie .

Vrijheidslezing: Black Lives Matter co-founder Patrisse Cullors

Lezing, dinsdag 20 december, 20.00 uur, De Balie

Op 20 december houdt Patrisse Cullors, mede-oprichter van Black Lives Matter, de 15e Vrijheidslezing in De Balie. Meer informatie .