FLOOR

Communicatie medewerker en online redacteur gezocht

Combinatiefunctie bij de Hogeschoolbibliotheek en FLOOR

9 dec 2016 13:07 | FLOOR

Ben jij een enthousiaste communicatiemedewerker die een aantrekkelijk, helder en herkenbaar beeld van een organisatie kan neerzetten? Dan zoekt FLOOR jou.

Communicatiemedewerker bibliotheek/Online redacteur FLOOR (0,8 fte)

Als communicatiemedewerker en online redacteur ben je (mede)verantwoordelijk voor de communicatie over de campusdiensten van de Bibliotheek UvA/HvA en van Floor, het debat- en activiteitencentrum van de HvA. De dienstverlening van de Bibliotheek UvA/HvA moet helder en consistent onder de aandacht gebracht worden van in- en externe doelgroepen. De helft van de tijd zorg je samen met een collega voor positionering en vindbaarheid van de Bibliotheekdiensten onder studenten en medewerkers van de UvA en HvA en extern geïnteresseerden. De andere helft functioneer je als web- en social media redacteur bij Floor.