FLOOR

FLOOR tipt: september

6 sep 2016 15:09 | FLOOR

De vijf leukste avonden uit het Amsterdamse cultuuraanbod op een rijtje. Zo weet je precies waar je moet zijn in september!

FLOOR tipt: september

De vijf leukste avonden uit het Amsterdamse cultuuraanbod op een rijtje

Het Amsterdamse cultuuraanbod is zo groot, je zou er bijna in verdwalen. Daarom zet FLOOR elke maand de leukste Amsterdamse culturele avonden op een rijtje. Weet je precies waar je zijn moet en kun je daarna verantwoord een biertje drinken!

Amsterdam Fringe Festival

Theater, 1 - 11 september, o.a. De Balie en Crea

Een ongeselecteerd, ongetemd en ongejureerd festival: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Meer informatie .

Clinton vs. Trump

Interview en debat, zondag 11 september, 16:00 uur, Rode Hoed

Wint een vrouw voor het eerste de Amerikaanse verkiezingen? Of gaat Trump toch Clinton verslaan? Is dat erg? En wat betekent de uitslag voor Nederland? Meer informatie .

Young at the top. Young managers in the workplace

Lezing, dinsdag 13 september, 17:00 - 18:30 uur, Spui25

Welke technieken kunnen jonge managers inzetten om geaccepteerd op de werkvloer? Presentatie en debat met onderzoekers en jonge managers. Meer informatie .

Fighting for Peace

Film, woensdag 28 september, 20:00 uur, De Nieuwe Liefde

Documentaire over twee jonge Braziliaanse jongens die dankzij hun bokstalent weten overleven in de gewelddadige favela (sloppenwijk) in Rio de Janeiro. Meer informatie .

Zuidoost

Talkshow, donderdag 29 september, 20:00 uur, Pakhuis de Zwijger

Hoe wonen en leven Amsterdammers in Zuidoost. Aan de hand van een video praten we met relevante gasten verder in deze talkshow. Meer informatie .