Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

FLOOR tipt: oktober

29 sep 2016 14:32 | FLOOR

De vijf leukste avonden uit het Amsterdamse cultuuraanbod op een rijtje. Zo weet je precies waar je moet zijn in oktober!

FLOOR tipt: oktober

De vijf leukste avonden uit het Amsterdamse cultuuraanbod op een rijtje

Het Amsterdamse cultuuraanbod is zo groot, je zou er bijna in verdwalen. Daarom zet FLOOR elke maand de leukste Amsterdamse culturele avonden op een rijtje. Weet je precies waar je zijn moet en kun je daarna verantwoord een biertje drinken!

Pride Photo Award

Expositie, 10 september - 16 oktober, Oude Kerk

Pride Photo Award is een jaarlijkse internationale wedstrijd voor foto’s over seksuele en gender diversiteit. Met het tonen van deze diversiteit wil Pride Photo Award tegenwicht bieden aan de vaak eenzijdige beelden van homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders in de media. Meer informatie .

On Beauty: How Fashion Creates Beauty Standards and Vice Versa

Talkshow, dinsdag 11 oktober, 20.00 - 21.30 uur, Spui25

Wat is schoonheid? Verschillende onderzoekers presenteren resultaten uit hun onderzoek over schoonheid en standaarden. Met live cartooning! Meer informatie (Engelstalig) .

Recht voor allen (Tegenlicht meetup)

Talkshow, dinsdag 18 oktober, 20.00, Pakhuis de Zwijger

Hoe innoveert de juridische wereld en wordt het recht toegankelijk voor iedereen? Over onrecht bestrijden met een mobiel in plaats van een meestertitel. Meer informatie .

Vers Bloed: ADE Edition

Muziek, donderdag 20 oktober, 16.00, De Balie

Pitches van dj’s/producers, label owners en programmeurs én de kans om in gesprek te gaan met professionals uit de muziek business. Plus: er mag gedanst worden! Meer informatie .

Vrijetijdsdruk: Hoe we weer leren luieren

Talkshow, donderdag 27 oktober, 20.00 uur, Felix Meritis

Felix Meritis onderzoekt hét probleem van deze tijd: gebrek aan tijd – maar kijkt vooral vooruit: hoe kunnen we onze vrije tijd weer vrij maken? Meer informatie .