FLOOR

FLOOR tipt: BOOT showcase 'Ontmoet de stad'

23 jun 2016 12:23 | FLOOR

Op 30 juni presenteert BOOT een impressie van acht jaar aan ontmoetingen tussen de Hogeschool van Amsterdam en organisaties, bewoners en ondernemers uit de stad Amsterdam. Meld je aan.

Op 30 juni 2016 presenteert BOOT tijdens de showcase een interactieve tentoonstelling genaamd ‘Ontmoet de stad’. Aan de hand van beeld en geluid geeft BOOT een impressie van acht jaar aan ontmoetingen tussen studenten, docenten en onderzoekers van de Hogeschool van Amsterdam en organisaties, bewoners en ondernemers uit de stad Amsterdam. Door in te zoomen naar de interactie op dit micro-niveau kijken ze naar de toegevoegde waarde van het verbinden van het onderwijs met de stad in de aanpak van grootstedelijke vraagstukken.